13.12.2011.
Kompanija Agroživ generalni sponzor KLS
 


Kompanija Agroživ A.D. Žitište postala je generalni sponzor Košarkaške lige Srbije (KLS) i veliki sponzor Košarkaškog saveza Srbije. Jednogodišnja saradnja je ozvaničena posle potpisivanja ugovora u Kući košarke između Dejana Tomaševića, potpredsednika KSS zaduženog za takmičenje i Predraga Amižića, generalnog direktora Agroživa. Predrag Bojić, direktor KLS, uručio je zatim gospodinu Amižiću dres domaće lige, koja se od danas zvanično zove Agroživ Košarkaška liga Srbije.


“Ispunili smo dato obećanje, Košarkaška liga Srbije dobila je generalnog sponzora. iako je ugovor potpisan na godinu dana, verujem da će naša saradnja biti produžena i da će trajati mnogo duže. Ovo je samo prvi korak prema zacrtanom cilju da nam liga bude što jača“ – istakao je Dejan Tomašević, potpredsednik KSS zadužen za takmičenje.


Zadovoljstvo potpisanim ugovorom nije krio ni Predrag Bojić, direktor Agroživ Košarkaške lige Srbije.


“Dugujemo veliku zahvalnost renomiranoj kompaniji Agroživ koja je našla interes da ulaže u našu košarku. Uveren sam da će saradnja biti na obostranu korist. Nekada je bila čast pomagati košarku, dok je danas veoma malo kompanija koje spremne da ulažu u bilo koji sport. Zato Agroživ zaslužuje svako poštovanje. Ovo sponzorstvo veoma brzo imaće pozitivan uticaj na mnoge klubove širom Srbije“.


Predrag Amižić, generalni direktor Agroživa ocenio je da je potpisivanje sponzorskog ugovora sa Košarkaškom ligom Srbije kruna uspešne poslovne godine kompanije na čijem je čelu.


“Lideri smo u proizvodnji i preradi živinskog mesa, iako tako nije bilo na početku godine. Napravili smo brend od naše kompanije. Zato je sasvim logično da sarađujemo sa košarkaškom organizacijom koja se decenijama može pohvaliti velikim uspesima. Garancija da će ova saradnja biti uspešna su i vodeći ljudi Košarkaškog saveza Srbije koje krasi ogromna energija i želja za radom. Takav je i menadžment naše kompanije. Zajedno ćemo biti još jači na putu uspeha“ zaključio je gospodin Amižić.