29.05.2019.
Pobeda pred play off
 
Pobeda pred play off


Izabranici Vladimira Jovanovića ostvarili su pobedu na domaćem parketu protiv ekipe OKK Beograda (97 -87). Od samog starta utakmice Panteri su bili u vodjstvu i sem u nekoliko minuta u trećoj deonici kad je OKK Beograd uspeo da pridje blizu FMP- a, pobednik nije dovodjen u pitanje.


Čestitam mom timu na prolasku u polufinale, mislim da je to veliki uspeh za nas. Trenirali smo i borili se da igramo polufinale. Moramo da zaboravimo sve što je bilo do sada i da iskoristimo ovih par dana za pripremu. Čestitam još jednom mojim igračima na celoj sezoni – rekao na konferenciji posle utakmice Vladimir Jovanović, trene FMP-a.


Jedan od najmaldjih u ekipi Nemanja Popović, čestitao je protivničkoj ekipi na fer i korekektnoj borbi.


Od početla smo ušli jako i stekli neku prednost od 10  15 poena. U trećoj četvrtini je malo pala koncentracija protivnik je uspeo to da iskoristi ali smo uspeli da se vratimo sa dobrom enegrijom u poslednjoj četvritini i tako dobijemo utakmicu. Čestitam svojim saigračima na pobedi – istakao je mladi Popović.


Najefikasniji u timu FMP-a još jedno je bio Stefan Djordjević sa 28 poena i indeksom 42 dok je Marko Jeremić postigao 24 poena. Dvosifren je bio još i tefan Momirov sa 11 poena na svom kontu. Kod gostiju najefikasniji je bio kapiten Djordje Simeunović sa 18 poena.