25.05.2019.
Partizan NIS - OKK Novi Pazar: 26.05. u 20:00h
 
U pretposlednjem kolu grupne faze Superlige Srbije, crno-beli ponovo igraju na svom terenu. Partizan se vraća u halu "Alekdandar Nikolić"! Posle pet utakmica koje su odigrali na gostujućem terenu, crno-beli će u 9. kolu Superlige Srbije ponovo zaigrati u nekadašnjem "Pioniru". U pretposlednjem meču grupe B, Partizan NIS će ugostiti Novi Pazar, tim protiv kojeg je Parni valjak igrao i u Kupu "Radivoj Korać" i u 4. kolu Superlige. U oba slučaja, crno-beli su dolazili do zasluženih pobeda, a pred novi duel, trener crno-belih, Andrea Trinkijeri kaže:  Pre 15 dana smo odigrali zanimljivu, tvrdu, utakmicu u Novom Pazaru. Naš rival je pokazao da može igrati nadahnuto i sa velikom motivacijom, što verujem da će biti slučaj i sutra. Sa druge strane, mi moramo ostati strpljivi i fokusirani na naše zadatke u odbrani i napadu", rekao je Trinkijeri. 


Utakmica 9. kola Superlige Srbije, Partizan NIS - OKK Novi Pazar, počinje u 20 časova, a ulazi u halu "Alekdandar Nikolić" će biti otvoreni 60 minuta pre toga. 


Prodaja pojedinačnih ulaznica će se odvijati na dan meča, od 17 časova na blagajni hale "Aleksandar Nikolić". Cene ulaznica su: 


TRIBINE – 400 rsd (Tribina A je rasprodata)


PARTER – 600 rsd (U prodaji je samo Parter B, Parter 4 je rasprodat)


BELA LOŽA – 2.200 rsd


VIP LOŽA – 2.500 rsd


Foto: Dragana Stjepanović