08.05.2019.
Ubeljiva pobeda Pantera
 
Košarkaši  FMP-a opravdali su ulogu favorita u duelu sa ekipom Dunava I zasluženo slavili na svom parketu (89-47). Izabranici Vladimira Jovanović su od samog starta utakmice zaigrali ozbiljno i sigurnom igrom samo su povećavali prednost do kraja meča. Najefikasniji u FMP-u bili su Aleksa Uskoković - Stefan Djordjević koji su postigli po 14 poena,dok je dvofocifren bio jos I Stefan Momirov sa 10 postihnutih poena. Treba istaći I podatak da su se svi igrači  upisali u listu stelaca, kao I povratak Stefana Pota.


Vladimir Jovanović, trener FMP-a. 


Sam rezultat govori da smo mi bili dominantni večeras u svim košarkaškim parametrima. Čestitam mojim igračima na pobedi i mislim da su oni posle onog lošeg prog poluvremena protiv Zvezde već tada napravili reakciju i da su to preneli i na ovu utakmicu.Odigrali smo sa dosta energije i neke greške koje smo pravili uspeli smo da tom energijom da ispravimo. Okrećemo se već veceras utakmici protiv OKK Beograda.


Mitar Ašćerić, trener Dunava.


Apsolutno zaslužena pobeda ekipe FMP-a. Mislim da su bili bolji u svim segmentima igre. Mi večeras nismo uspeli da odovorimo protivniku. Nismo ispoštovali neke stvari na koje smo stavili akcenat ali moji igrači moraju još mnogo da rade da dodju do ovog nivoa. Puno rada i truda treba da uložimo da bi dostigli jednu ekipu iz ABA lige i da sa njom dele teren.


Panteri u subutu gostuju ekipi OKK Beograda.