KLS


Vesti

Radulović: "Novom energijom do pobede" 21.04.2017.
 
Nakon odličnog izdanja u KLS ekipa Dinamika nastavlja takmičenje u Mozzart Super ligi Srbije. U prvom kolu takmičenja Dorćolci dočekuju čačanski Borac. Utakmica se igra u subotu 22. aprila u Dinamik Areni sa početkom u 18 časova.

Kapiten Dinamika Aleksandar Radulović smatra da u ekipi vlada dobra atmosfera i očekuje da tu energiju prenesu na teren.
"Očekujemo jednu tvrdu utakmicu sa mnogo intenziteta. Novu energiju koju imamo treba da prenesemo na teren, kako bi na domaćem parketu nametnuli naš ritam. Uradićemo sve da pobedimo i da igru dignemo na viši nivo, što to nam znači zbog nekog samopouzdanja i timskog duha, ali i daljeg toka takmičenja. Što se pojačanja tiče imamo dva nova igrača koji su stvarno dobri ljudi. Na nama je da im pomognemo da se što pre uklope i na terenu i van njega", izjavio je Radulović.

Šef struke Dinamika Miroslav Nikolić konstatovao je da njegova ekipa nije još uvek uigrana, ali da očekuje pobedu. 
"Borac je ekipa koja nas je vrlo iznenadila u regularnom delu takmičenja kada su nas dobili kod kuće. Jedno od njihovih pojačanja je Marko Marinović, moj bivši igrač, koji je vrlo iskusan i vodi ekipu na dobar način, pravi je vođa. Mi smo takođe iskoristili priliku da dovedemo dva igrača, pa samim tim nismo još uvek uigrani. Baš iz tog razloga očekujem tešku utakmicu. Ipak, verujem da će moji momci ozbiljno shvatiti utakmicu, prevashodno u odbrani. Ako odigramo odbranu kao što znamo, mislim da Borac nema šta da traži", zaključio je Nikolić.