KLS


Vesti

Bojić: "Protiv Dinamika možemo mnogo da dobijemo" 21.04.2017.
 
Nakon sjajnog izdanja košarkaša Borca u regularnom delu Mozzart Košarkaške lige Srbije, gde su ostvarili 20 pobeda i 6 poraza uz impresivnu seriju od 15 vezanih trijumfa, očekuje ih veliki broj iskušenja u Super Ligi, gde će se nadmetati sa najboljim ekipama u Srbiji.

U prvom kolu Borac će ići na megdan Dinamiku, ekipi protiv koje ove sezone ima skor od jedne pobede i jednog poraza. Ali Čačani su taj trijumf ostvarili baš na gostovanju u Beogradu, pa je realno očekivati da tu sjajnu partiju igrači Borca ponove. Pobedom bi čačanska ekipa stekla veliko samopouzdanje pred ostale mečeve, ali ne bi previše izgubila ako nekim slučajem ne uspe da upiše pobedu. To je istakao i trener ekipe Borca Raško Bojić:

"Iza nas je uspešna sezona. Veći deo prvenstva smo igrali dobro, napravili smo impresivnu seriju od 15 pobeda i na osnovu toga se plasirali u Super ligu. Kontinuitetom nastupa u Superligi uradili smo važnu stvar za Čačak kao košarkaški grad. Samim tim smo ispunili veći deo naših planova, ali nam je želja da se dobro predstavimo i u daljem takmičenju. Ishod prve utakmice, protiv Dinamika u Beogradu, na neki način može da definiše našu poziciju i planove u nastavku Superlige. Tu ne možemo puno da izgubimo, ali možemo mnogo da dobijemo." 

Utakmica između ekipa Dinamika i Borca biće odigrana u subotu 22. aprila sa početkom u 18 časova.